Pentru informații detaliate despre programări și consultații online, accesați

CUM UTILIZAȚI PLATFORMA NEURISTICA PE TELEFON           CUM UTILIZAȚI PLATFORMA NEURISTICA PE CALCULATOR

 

Despre Servicii

Care sunt cele mai frecvente boli neurologice?

Unele dintre cele mai frecvente sunt boala Alzheimer și alte demențe, epilepsia, accidente vasculare cerebrale, boala Parkinson, migrene și alte dureri de cap, scleroza multiplă, infecții neurologice, tumori cerebrale, afecțiuni traumatice ale sistemului nervos.

Cum mă ajută Neuristica?

Neuristica vă oferă acces la medici neurologi, psihiatri, de recuperare, geneticieni, psihologi, dieteticieni și experți medicali care sunt gata să vă ajute de oriunde v-ați afla. Oferim o gama larga de servicii, cum ar fi:
Consultații medicale online
Medicii vă pot oferi opinii medicale online și prescrie tratamente pentru afecțiuni care nu sunt de urgență.
Sănătate mentală
Consiliere confidențială cu un terapeut sau un psihiatru autorizat dacă vă simțiți copleșit, anxios, dezamăgit sau afectat de stres.
A doua opinie medicală de specialitate
Obțineți sfaturi și răspunsuri cu privire la probleme specifice de la specialiști medicali de top, care vă pot ajuta să vă clarificați întrebări dificile.
Recuperare medicală și kinetoterapie
Medicii și experții noștri vă pot ajuta să vă recuperați după o boală sau o operație și să trăiți o viață mai sănătoasă în fiecare zi.

Cum îmi fac cont?

Din pagina neuristica.ro accesează Contul Meu in colțul din dreapta sus a paginii. Veți putea să vă creați un cont cu o adresă de email și o parolă pe platforma securizată. Odată contul făcut veți avea acces la toate serviciile noastre.

Vedeți cum se face un cont aici.

Cum mă programez?

Accesează CONTUL MEU sau PROGRAMEAZĂ-TE și vei fi direcționat către pagina de programări.

Vedeți cum vă programați aici.

Cum aleg medicul dorit?

Apasă butonul albastru PROGRAMEAZĂ-TE și vei fi direcționat către pagina de programări. După ce intri în cont poți alege medicul dorit și vă programați la el.

Accesează pagina MEDICI și vei vedea fiecare medic al clinicii noastre. Alege-l pe cel dorit și accesează PROGRAMEAZĂ-TE.

Vedeți cum alegeți medicul aici.

Cum aleg specialitatea dorită?

Apasă butonul albastru PROGRAMEAZĂ-TE și vei fi direcționat către pagina de programări unde ai un buton de alegere a Specialității dorite.

Cât costă o consultație?

Prețul consultațiilor diferă în funcție de specialitate, tipul consultației și medic. Găsiți prețurile consultațiilor aici neuristica.ro/tarife.

Cum plătesc?

După ce programarea dvs este confirmată, primiți un link de plată de la operatorul de plăți Netopia. Plata prin operatorul de plăți se face în siguranță. Plătiți cu cardul consultația conform paginii de plată din link. Odată plata realizată veți primi o confirmare cu datele plății pe email.

Vedeți cum plătiți consultația aici.

Cum sunt protejate informațiile mele cu caracter personal?

Neuristica respectă prevederile GDPR privind confidențialitatea informațiilor cu caracter personal. Detalii suplimentare despre modul în care tratam datele cu caracter personal gasiți în Politica de Confidențialitate.

Care sunt beneficiile telemedicinei?

Telemedicina îmbunătățește accesul la îngrijirea sănătății prin eliminarea barierelor de distanță, acces la transport, timpul dintre vizite și disponibilitatea medicilor. Aceasta îi ajută pe pacienți să obțină mai ușor îngrijirea de care au nevoie.

Boala Parkinson se tratează?

Da. Programează-te la unul din medicii noștri și vei fi tratat cu minuțiozitate.

Ce sunt tulburările de mișcare?

Sunt manifestări clinice fie cu exces de mișcare, fie o lipsă de mișcări voluntare și involuntare, fără legătură cu slăbiciune sau spasticitate

Care sunt semnele care indică că ar trebui să consult un neurolog?

Dacă vă străduiți să vă amintiți lucruri sau ați devenit confuz, dacă aveți schimbări bruște de personalitate sau de gândire, dacă aveți dificultăți de mișcare sau tulburări de echilibru, ar fi bine să vă vadă un neurolog. Aceste probleme nu sunt automat semne de ceva grav, dar cel mai bine este să investigați problema pentru a vedea dacă există ceva serios. Aceste simptome pot fi de natură neurologică.

Care sunt cele mai frecvente afecțiuni pentru care Neuristica oferă consiliere medicală?

Afecțiunile cele mai frecvente sunt Boala Parkinson, Demențe ( Alzheimer, vasculară, mixtă, asociată bolii Parkinson, cu Corp Lewy, metabolice), Parkinsonism atipic (Atrofie  Multisistemică, Degenerescența Cortico-Bazală,  Paralizie Supranucleară Progresivă), Distonii, Sindromul Picioarelor Neliniștite, Depresii, Anxietate, Adicții, Tulburări de Comportament.

Care este programul de lucru al Neuristica?

Programul consultațiilor online este zilnic de Luni pănă Vineri între orele 08.00 și 20.00. Programul fiecărui medic diferă în funcție de disponibilitate. Găsiți programul fiecărui medic pe profilul său din pagina MEDICI.

Cum pot accesa serviciile de telemedicină ale Neuristica din străinătate?

La fel ca și din România, atâta timp cât aveți acces la o conexiune de internet stabilă.

Ce înseamnă un neurolog bun?

Un neurolog bun are o bună cunoaștere a domeniului medical și a ultimelor descoperiri științifice. Un bun neurolog are o experiență clinică extinsă și în mod ideal este supraspecializat într-un domeniu al neurologiei. Medicul neurolog pune în centrul preocupărilor sale pacientul. Sunt necesare empatia și claritatea discursului în relația cu pacientul și aparținătorii.

Despre Consultații Online

Cum mă programez?

Apasă butonul albastru PROGRAMEAZĂ-TE și vei fi direcționat către pagina de programări.

Cum se informează medicul despre starea mea de sănătate?

Vă vom cere să completați un scurt istoric medical înainte de consultație. Acest lucru este similar cu completarea formularelor înainte de o vizită la medic în persoană. Vă puteți actualiza oricând istoricul medical prin intermediul profilului din secțiunea contul meu.

Istoricul dumneavoastră medical este stocat pe servere ce respecta prevederile GDPR. Înainte de consultație, medicul va trece în revistă bolile cronice, medicamentele curente, alergiile și modificările stării dumneavoastră medicale.

Cum mă pregătesc pentru consultație?

Faceți plata consultației cu minim 24 ore înainte de ora programării cu ajutorul link-ului pe care l-ai primit prin email sau SMS. Plata se face rapid și sigur prin intermediul unui procesator de plăți online.

Încărcați documentele medicale necesare desfășurării consultației online pentru ca medicul să le poată studia în avans. Înainte de începerea consultației, asigurați-vă că microfonul, boxele/ difuzorul și camera video funcționează. Să aveți lângă dvs medicamentele pe care le luați în prezent, pentru a le arăta medicului. Intrați în CONTUL MEU în secțiunea CONSULTAȚII ÎN AȘTEPTARE și veți fi contactat de medic pentru începerea consultației online.

Cum se desfășoară consultația?

Înainte de începerea consultației, asigurați-vă că microfonul, boxele/ difuzorul și camera video funcționează. Să aveți lângă dvs medicamentele pe care le luați în prezent, pentru a le arăta medicului. Medicul vă va contacta pentru a începe consultația online la ora confirmată. După finalizarea consultației online, vizita este salvată în istoricul dumneavoastră medical și aveți acces la documentele medicale rezultate în urma consultației online – scrisoarea medicală, rețeta sau alte documente.

Ce primesc după consultație?

Veți primi un raport de consultație medicală online și în cazul în care medicul consideră necesar va putea emite o rețetă de tip OTX sau RX.

Primesc o rețetă dupa o consultație online?

Da. Atâta timp cât diagnosticul dumneavoastră nu necesită o examinare personală suplimentară, medicul vă poate prescrie electronic medicamentele.