Facem
MEDICINĂ MINUȚIOASĂ.

Avem peste un deceniu de experiență în neurologie si suntem supraspecializați în tulburări de mișcare.

Am lucrat în clinici și spitale din România, Franța, Italia, Marea Britanie.

Am fost parte în proiecte medicale revoluționare.

Am  tratat și vindecat mii de oameni.

Am fondat Neuristica să tratăm și să vindecăm și mai mulți.

Și mai bine.

De ce merită

Treaba noastră este să oferim CLARITATE și SOLUȚII.

Diagnosticarea tulburărilor de mișcare și a tulburărilor cognitive nu este evidentă imediat. Este esențială o investigare minuțioasă a fiecărui caz. Fiecare pacient are o poveste unică.

La Neuristica ne străduim să o înțelegem și să găsim cauzele problemelor sale până la rădăcină și de acolo să construim un diagnostic precis și să oferim o soluție de tratament funcțională.

Suntem specializați în neurologia tulburărilor de mișcare și a tulburărilor cognitive. Oferim consiliere medicală în aceste specialități și în specialități conexe lor.

Dr Bianca Nitu

NU AMÂNA!

Un tratament eficient depinde de un diagnostic corect cât de repede posibil. Un simptom banal poate ascunde o problemă banală sau una gravă. Medicii noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi consiliere și lămuriri. Nu amânați!

Echipa multidisciplinară de profesioniști medicali de la Neuristica este centrată pe nevoile dvs, având o abordare de cercetare în profunzime, colaborativă, consultativă, pentru a identifica problemele și a vă trata personalizat.

Un medic bun este empatic, plin de compasiune și curios.
Tulburările de mișcare și tulburările cognitive sunt domenii complexe și este posibil să aveți multe întrebări sau preocupări.

De aceea consultația durează 60 de minute, din care 50 de minute față în față cu dvs și 10 minute pentru emiterea documentelor medicale. Vă ascultăm, ținem cont de experiențele dvs și vă prezentăm concluziile noastre într-un mod clar și amabil.

Dacă vă străduiți să vă amintiți lucruri sau ați devenit confuz, dacă aveți schimbări bruște de personalitate sau de gândire, dacă aveți dificultăți de mișcare sau tulburări de echilibru, un neurolog ar trebui să arunce o privire.

Aceste probleme nu sunt automat semne de ceva grav, dar cel mai bine este să investigați problema pentru a vedea dacă există ceva serios. Aceste simptome pot fi de natură neurologică.

Neuristica păreri