Specialitățile Neuristica

NEUROLOGIE

Consult Neurologic

Suntem specializați în tulburări de mișcare și tulburări cognitive, cum ar fi boala Parkinson, boala Alzheimer, demențe.  Examinam detaliat fiecare pacient. Istoricul dvs medical este la fel de important ca și simptomele. Dacă aveți dureri de cap, dureri cronice, probleme de coordonare, probleme de memorie sau confuzie, probleme de somn, amețeli, amorțeli sau furnicături, convulsii, programați-vă la o consultație online cu noi.

PROGRAMEAZĂ-TE

Monitorizare Pacienți

În „Contul Meu” aveți acces la instrumente cu care putem monitoriza evoluția sănătății dvs de oriunde. Analizăm datele dvs în mod continuu pentru a putea interveni imediat în cazul unui schimbări importante.

PROGRAMEAZĂ-TE

PSIHIATRIE

Consult Psihiatric

Oferim opinii despre diagnosticul, tratamentul si prevenirea tulburarilor mentale, emotionale si de comportament. Afecțiunile neurologice duc de obicei la tulburări de acest fel. Evaluăm atat aspectele psihice, cat si cele fizice ale stării mentale a pacientului. Dacă aveți anxietăți, griji, frici, depresii îndelungate, halucinații, iluzii, obsesii, insomnii, autism, probleme de memorie sau de concentrare, vă așteptăm să vă oferim o evaluare atentă si o opinie calificată pentru un tratament de succes.

PROGRAMEAZĂ-TE

Consiliere Psihiatrică

Evaluăm starea psihiatrică a pacientului, luând în considerare diferiți factori psihologici, biologici și sociali. Acest tip de consultație ajută pacienții să gestioneze riscurile grave cauzate de o stare psihică compromisă. Unele afecțiuni neurologice, pot afecta în mod semnificativ viața pacienților din punct de vedere mental.

PROGRAMEAZĂ-TE

Psihoterapie

Vă ajutăm să înțelegeți comportamentele, emoțiile și ideile care pot fi în spatele problemelor dvs. și cum să le schimbați. E important să identificăm evenimentele din viață dvs care pot sta la baza problemelor dvs. Vă oferim modalități sănătoase de a aborda probleme și cum să lucrați cu alții pentru a rezolva conflicte. Vă vom ajuta să preluați controlul asupra vieții dvs și să răspundeți la situații provocatoare cu abilități sănătoase de adaptare.

PROGRAMEAZĂ-TE

PSIHOLOGIE CLINICĂ

Evaluare Neuropsihologică

Abordăm problemele de sanatate comportamentala si psihica cu care se confrunta persoanele care au afecțiuni neurologice. Interviurile clinice structurate sau nestructurate evaluează comportamentul, dispozitia si afectele, perceptia, intelegerea, orientarea, intuitia, memoria si continutul comunicarii. Dacă aveți probleme emotionale, de intelect, sociale, comportamentale sau de adaptare, vă oferim opinii profesioniste.

PROGRAMEAZĂ-TE

Consiliere Psihologică

Ne concentrăm pe nevoile dumneavoastră individuale. Căutăm să identificăm  convingerile și influențele anterioare, care vă pot limita capacitatea de a experimenta încredere în sine, bucurie și relații sănătoase. Echipa noastră de terapeuți creează un mediu de susținere pentru a vă vindeca de traumele trecute și actuale. Metodele terapeutice utilizate vor crea o transformare personală profundă și schimbări de durată.

PROGRAMEAZĂ-TE

Terapie prin Dans

Suntem specializați în problematicile relației dintre motricitate și psihic. Prin sesiunile de dans-terapie, vă puteți recâștiga coordonarea, flexibilitatea și fluiditatea mișcărilor corpului, bucurându-vă de socializare și reconectare cu dvs. înșivă într-un grup de persoane cu experiențe similare, coordonat cu empatie de un psihoterapeut/ dans-terapeut calificat.

PROGRAMEAZĂ-TE

RECUPERARE MEDICALĂ

Consult Medicină de Recuperare

Vă ajutăm să vă îmbunătățiți și/sau să vă restabiliți capacitățile și performanțele fizice și cognitive generate de afectiuni dizabilitante si comorbiditati. Dacă aveți afecțiuni neurologice, interventii chirurgicale, fracturi, obezitate, afecțiuni reumatologice care vă limitează viața,  obiectivul nostru este să vă creștem calitatea vieții și să vă restabilim funcționalitățile optime.

PROGRAMEAZĂ-TE

Consult Kinetoterapie

Dacă aveți o afectare fizică sau o boală care vă limitează capacitatea de a vă deplasa în siguranță sau în mod normal, un kinetoterapeut vă poate ajuta. Vă oferim soluții de îmbunătățire a mobilității, indiferent de vârstă. Vă putem ajuta, de asemenea, să preveniți accidentările sau pierderea mobilității funcționale.

PROGRAMEAZĂ-TE

Logopedie

Tratăm tulburările de comunicare – dificultăți de vorbire, ascultare, înțelegere a limbajului, citire, scriere, abilități sociale și utilizarea vocii. Ajutăm persoanele cu dizabilități să-și atingă obiectivele și să trăiască cea mai bună viață. Serviciile noastre de logopedie sunt disponibile pentru cei care au tulburare din spectrul autist, dizabilități intelectuale, neurologice și fizice, precum și întârzieri de dezvoltare.

PROGRAMEAZĂ-TE

NUTRIȚIE

Consult Nutriție

Evaluăm efectele afecțiunilor neurologice asupra interactiunilor dintre nutrienti si alte substante din hrană in raport cu  sanatatea si evoluția organismului. Tulburările de mișcare și tulburările cognitive duc adesea la tulburări de nutriție. Medicul nutriționist face o estimare cat mai exacta a metabolismului dvs, luand in considerare istoricul dvs medical, activitatea fizica, dieta pentru a alege soluția potrivită pentru dieta dvs.

PROGRAMEAZĂ-TE

Monitorizare Plan Nutrițional

Realizăm analiza corporală la anumite intervale de timp pentru a evalua impactul planului nutrițional. Oferim instrumente motivaționale pentru a urmări programul cu succes.

PROGRAMEAZĂ-TE

A DOUA OPINIE MEDICALĂ / SECOND OPINION

Sfaturi medicale ce îți schimbă viața

Obțineți sfaturi medicale alternative de la experți medicali de top. Între 10 și 20% din diagnosticele de boală Parkinson sunt eronate. Dacă aveți nevoie de răspunsuri la întrebări medicale, de verificarea unui diagnostic, de ajutor pentru a decide asupra unui plan de tratament sau de îndrumări despre o intervenție chirurgicală, vă putem ajuta.

PROGRAMEAZĂ-TE

RECENZII PACIENȚI