Pasul 1. Simplu.

Fă-ți Cont

Dați click pe butonul CONTUL MEU și în noua fereastră deschisă alegeți CREAZĂ CONT. Completați datele dvs în câmpurile necesare și apăsați ÎNREGISTREAZĂ. Veți primi un email cu un link de validare al contului dvs. Odată validat, contul dvs este activ și vă puteți bucura de toate facilitățile unor consultații confortabile cu specialistul dorit.

Vedeți cum se face în clipul video alăturat.

Creare cont Neuristica
Alege medicul la Neuristica

Pasul 2

Alege Medicul sau Specialitatea Dorită

Alegeți medicul din pagina Medici sau specialitatea din pagina Specialități și apăsați butonul PROGRAMEAZĂ-TE. Veti vedea calendarul cu orele disponibile pentru consultație. Dați click pe ora dorită.

Vedeți cum se face în clipul video alăturat.

Pasul 3

Achită consultația

Odată aleasă data și ora consultației apăsați CONFIRMĂ PROGRAMAREA și faceți plata consultației. Plata se face rapid și sigur prin intermediul unui procesator de plăți online.

Vedeți cum se face în clipul video alăturat.

Achitare consultație Neuristica
Consultatie Neuristica

Pasul 4

Consultația

Înainte de începerea consultației, asigurați-vă că microfonul, boxele/ difuzorul și camera video funcționează.

În secțiunea „Programări și Consultații / Programări” din contul dvs veți intra în legătură cu medicul, conform programării făcute. Medicul vă va contacta pentru a începe consultația online la ora confirmată. După finalizarea consultației online, vizita este salvată în istoricul dumneavoastră medical și aveți acces la documentele rezultate în urma consultației online.

Vedeți cum se face în clipul video alăturat. Pentru a vedea cum accesați și descărcați documentele medicale rezultate, click aici.

Pentru informații detaliate despre programări și consultații online, accesați

Pentru o experiență optimă a consultației, recomandăm să utilizați un desktop (calculator, laptop) cu sistem de operare Windows, Ubuntu sau OSX, un browser compatibil, Microsoft EDGE, Google Crome, Opera, Firefox, Safari, intr-o versiune recentă sau un dispozitiv mobil (telefon mobil, tabletă) cu sistem de operare Android sau IOS, având instalate versiuni actualizate a sistemului de operare și a browser-ului web.

VITEZA OPTIMĂ A CONEXIUNII LA INTERNET ESTE DE 100Mb/s PENTRU DOWNOLAD ȘI 80Mb/s PENTRU UPLOAD.

Este de preferat ca sesiunea de consultație să se desfășoare de pe un desktop, pentru o claritate si dimensiune optimă a imaginii.

CE SPUN PACIENȚII