Progamarea și realizarea unei consultații medicale online la Neuristica este simplă. În ghidul de mai jos, găsiți pașii de urmat pentru a programa o consultație online pe telefon pe neuristica.ro și pentru a încărca și descărca documente personale și medicale pe / de pe platformă. Urmăriți în fiecare imagine cursorul roșu.

Pentru o experiență optimă a consultației, recomandăm să utilizați un desktop (calculator, laptop) cu sistem de operare Windows, Ubuntu sau OSX, un browser compatibil, Microsoft EDGE, Google Crome, Opera, Firefox, Safari, intr-o versiune recentă sau un dispozitiv mobil (telefon mobil, tabletă) cu sistem de operare Android sau IOS, având instalate versiuni actualizate a sistemului de operare și a browser-ului web.

ATENȚIE! VITEZA OPTIMĂ A CONEXIUNII LA INTERNET ESTE DE 100Mb/s PENTRU DOWNOLAD ȘI 80Mb/s PENTRU UPLOAD. O CONEXIUNE MAI SLABĂ POATE AFECTA CALITATEA AUDIO-VIDEO A  CONSULTAȚIEI ONLINE.

Pentru a putea face programări pe platforma Neuristica, este necesară înregistrarea unui cont. Acesați site-ul www.neuristica.ro și dați clic pe butonul butonul Contul Meu ca în imaginea de mai jos.

Contul meu Neuristica telefon

În pagina nou deschisă, alegeți opțiunea Înregistrează Cont Nou și dați clic pe butonul Continuă, ca în imaginea de mai jos.

Creare cont Neuristica T

În pagina nou deschisă, introduceți datele dvs corecte în cămpurile paginii și o parolă de acces, pe care o știți doar dvs. Bifați căsuțele 1) Am citit, am înțeles și sunt de acord cu Termenii și Condițiile, 2) Am citit, am înțeles și sunt de acord cu politica de confidențialitate, 3) Am citit, am înțeles și sunt de acord cu consimțământul de pacient, pentru a putea crea contul.

Inregistrare cont Neuristica telefon

Veti primi un mail cu un link de confirmare pe adresa de email pe care ați specificat-o la crearea contului. Accesând acel link confirmați înregistrarea contului. Contul dvs la Neuristica este confirmat.

Dacă aveți deja un cont înregistrat, accesați contul dvs din Secțiunea Logare în Platformă, unde introduceți emailul și parola dvs în cămpurile aferente și dați clic pe butonul Log in, ca în imaginea de mai jos.

Logare in platforma Neuristica Telefon

 

Odată confirmat accesul, dați clic pe simbolul de meniu din 3 linii orizontale din partea dreapta sus a ecranului, ca în imaginea de mai jos.

Acces meniu dupa logare telefon

 

În fereastra nou deschisă dați clic pe Contul Meu, ca în imaginea de mai jos.

 

Intrare in meniu Neuristica telefon

 

În contul dvs, aveți acces la un meniu în partea de sus a ecranului de unde puteți gestiona programările, consultațiile, documentele și datele dvs medicale și personale, ca în imaginea de mai jos.

Meniu telefon Neuristica

Pentru a stabili o progamare, dați clic pe butonul Adaugă programare, ca în imaginea de mai jos.

 

Adauga programare telefon

 

În ecranul nou deschis, puteți alege specialistul la care doriți să vă programați derulând ecranul sus-jos. Alegeți specialistul dorit și dați clic pe imaginea sa.

Alegere medic

 

În ecranul nou deschis cu calendarul și orele disponibile ale medicului ales, dați clic pe 1)data calendaristică dorită pentru consultația online și alegeți ziua din calendar. Odată aleasă data, 2)dați clic pe ora dorită, ca în imaginea de mai jos.

 

Alegere data si ora telefon

 

Alegere data si ora telefon 1

 

În fereastra nou apărută pentru finalizarea programării, dați clic pe butonul CONFIRMĂ PROGRAMAREA pentru a fi direcționat spre pagina de plată, ca în imaginea de mai jos.

Confirma programarea pe telefon

 

În pagina de plată completați corect informațiile din câmpurile Nume Card, Nume deținător card, Luna și Anul de expirare, codul CVV2 / CVC, conform cu cele înscrise pe cardul cu care intenționați să faceți plata. Dați click pe butonul Plătesc în siguranță, ca în imaginea de mai jos.

Platesc in siguranta pe telefon

 

După efectuarea plății, veți vedea în meniul contului dvs, în secțiunea Programări, detaliile programării dvs. Recomandăm să încărcați fișiere cu analize sau investigații medicale recente, astfel încât medicul să le poată studia în pregătirea consultației, ca în imaginea de mai jos.

Programare curenta telefon Neuristica

 

Intrați în contul dvs în ziua consultației cu 5 minute înainte de ora programată și așteptați. În partea de jos a ecranului vă va apărea un buton roșu cu textul CLICK AICI pentru a intra în Camera de Consultație. Dați click pe el și veți intra în contact cu specialistul.

Acces camera de consultatie de pe telefon

 

Când medicul începe consultația, se deschide o fereastră cu Camera de Consultație. În ecran vă apare medicul, îl vedeți și îl auziți. În partea de sus dreapta a ecranului vedeți 1) timpul rămas din consultație și în stanga jos aveți 2) un buton cu care puteți opri microfonul dvs și 3) un buton cu care puteți face ecran complet.

Start consultatie Neuristica telefon

Dacă derulați ecranul în jos, aveți un modul de chat în care puteți să schimbați mesaje cu medicul. Pentru a trimite mesaje medicului scrieti mesajul dorit în câmpul din dreapta jos și apăsați butonul Trimite Mesaj. Dacă doriți să trimiteți un fișier cu rezultatul unor analize sau un diagnostic medicului puteți face asta cu cu butonul Încarcă Fișier, ca în imaginea de mai jos.

Butoane mesaje T    Mesaj T

În secțiunea Istoric Consultații, găsiți istoricul consultațiilor dvs online, împreună cu documentele aferente, ca în imaginea de mai jos.

Istoric consultatii telefon Neuristica

 

În pregătirea consultației, este recomandat să încărcați documente medicale ( analize, diagnostice și rapoarte medicale anterioare) în secțiunea Documentele Mele din meniul contului dvs. Dați clic pe butonul Încarcă fișier și puteți încărca fișiere pe care medicul să le poată studia înaintea consultației online. ca în imaginea de mai jos.

Documentele mele telefon Neuristica

În secțiunea Documente Medicale din meniul contului dvs, găsiți documentele emise de medic în urma consultației online, dacă a fost cazul, pe care le puteți descărca în computerul dvs, dând clic pe butonul Descarcă, la fel ca în imaginea de mai jos.

Documente medicale Neuristica telefon

 

Descarcare documente medicale telefon Neuristica

În secțiunea Mesaje și Notificări din meniu găsiți mesajele pe care le-ați primit, trimis sau șters în comunicarea cu clinica Neuristica și/sau specialiștii ei.

Mesaje primite telefon Neuristica

În secțiunea Recenziile Mele puteți acorda calificative medicilor/specialiștilor care v-au consultat.

Recenziile mele telefon Neuristica

În secțiunea Detalii Cont din meniu găsiți datele dvs personale și opțiunile cu privire la ele conform GDPR.

Detalii personale telefon Neuristica

Dacă ați uitat parola contului dvs, accesați Contul Meu și în secțiunea Logare în Platforma dați clic pe Am uitat parola, ca în imaginea de mai jos.

Am uitat parola telefon Neuristica

În pagina nou deschisă, în câmpul Adresa ta de email, introduceți adresa de email folosită pentru crearea contului și dați clic pe butonul Trimite, ca în imaginea de mai jos. La adresa de email specificată veți primi un link cu care vă puteți schimba parola.

Resetare parola telefon Neuristica

Dacă doriți să vedeți clipuri cu pașii pentru programare și desfăsurare consultații online, accesați pagina CUM FUNCȚIONEAZĂ.

Clip cu creare cont pe neuristica.ro, aici.
Clip cu programare pe neuristica.ro, aici.
Clip cu consultația pe neuristica.ro, aici.
Clip cu încărcare documente pe neuristica.ro, aici.
Clip cu descărcare documente medicale de pe neuristica.ro, aici.

Consultațiile online sunt o alternativă la consultațiilor în prezența pacientului în cabinetul medical și nu își propun să îl înlocuiască.  În cazul in care aveți nevoie de îngrijiri medicale de urgență, vă recomandăm să apelați 112.

Pentru informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la clinica@neuristica.ro sau +40775207365.

PROGRAMEAZĂ-TE

DE CE NEURISTICA

Specializați în Tulburări de Mișcare și Tulburări Cognitive

Boala Parkinson, boala Alzheimer, scleroza laterală amiotrofică. Indiferent cât de serioasă, complexă sau rară e situația dumneavoastră, avem experiența să o abordăm. Suntem supraspecializați în centre de renume pentru medicina mondială.

Consultație Minuțioasă

Ne concentrăm pe detalii. Nu lăsăm nimic la voia întamplării. De multe ori, micile detalii fac diferența între un diagnostic și altul. Analizăm cu atenție fiecare informație disponibilă pentru a oferi opinia corectă.

Monitorizare Continuă

Am dezvoltat soluții proprii prin care urmărim pacienții săptămânal. Astfel suntem la curent cu evoluția bolii și în cazuri critice putem interveni.

60 de Minute cu Medicul

Evaluăm detaliat și fără grabă fiecare situație pentru a vă oferi cele mai bune șanse să vă întoarceți la viata dumneavoastră.

Educăm pentru Prevenție

Pregătim personalul din comunitățile pacienților noștri pentru a crește expertiza medicală locală. Astfel reducem nevoia pacienților de a se deplasa în centre specializate în fazele incipiente de boală

Sănătatea e Profesia Noastră

Suntem o echipă multidisciplinară de profesioniști medicali, centrată pe nevoile pacientului. Avem o o abordare colaborativă, consultativă pentru a trata personalizat nevoile pacientului.  Asta știm să facem. Am ales să fim medici pentru că ne simțim bine să ajutăm oameni.

CE SPUN PACIENȚII