Paralizia supranucleară progresivă este o boală neurodegenerativă rară care provoacă probleme de mers, echilibru și vedere, iar mai târziu de înghițire. Tulburarea rezultă din deteriorarea celulelor din zonele creierului care controlează mișcarea corpului, coordonarea, gândirea și alte funcții importante. Paralizia supranucleară progresivă se agravează în timp și poate duce la complicații, cum ar fi pneumonia și problemele de înghițire. Nu există un remediu pentru această boală.

Semnele și simptomele suplimentare ale paraliziei supranucleare progresive variază și le pot imita pe cele ale bolii Parkinson și ale demenței.

Pierderea echilibrului în timpul mersului.
Incapacitatea de îndrepta ochii în direcția dorită, vedere încețoșată și dublă
Rigiditate (în special a gâtului)
Cădere, mai ales căderea pe spate
Vorbire lentă sau neclară
Probleme la înghițire, care pot provoca oboseală sau sufocare
Sensibilitate la lumina puternica
Tulburări de somn
Comportament impulsiv sau râs sau plâns fără motiv
Dificultăți de raționament, de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor
Depresie și anxietate
O expresie facială surprinsă sau speriată, rezultată din mușchii faciali rigizi
Ameţeală

Nu amânați! Daca aveți vreunul dintre aceste simptome, apelați la un medic.

Medicii Neuristica, specializați în tulburări de mișcare, sunt aici ca să vă ajute.

PROGRAMEAZĂ-TE

DE CE NEURISTICA

Specializați în Tulburări de Mișcare și Tulburări Cognitive

Boala Parkinson, boala Alzheimer, scleroza laterală amiotrofică. Indiferent cât de serioasă, complexă sau rară e situația dumneavoastră, avem experiența să o abordăm. Suntem supraspecializați în centre de renume pentru medicina mondială.

Consultație Minuțioasă

Ne concentrăm pe detalii. Nu lăsăm nimic la voia întamplării. De multe ori, micile detalii fac diferența între un diagnostic și altul. Analizăm cu atenție fiecare informație disponibilă pentru a oferi opinia corectă.

Monitorizare Continuă

Am dezvoltat soluții proprii prin care urmărim pacienții săptămânal. Astfel suntem la curent cu evoluția bolii și în cazuri critice putem interveni.

60 de Minute cu Medicul

Evaluăm detaliat și fără grabă fiecare situație pentru a vă oferi cele mai bune șanse să vă întoarceți la viata dumneavoastră.

Educăm pentru Prevenție

Pregătim personalul din comunitățile pacienților noștri pentru a crește expertiza medicală locală. Astfel reducem nevoia pacienților de a se deplasa în centre specializate în fazele incipiente de boală

Sănătatea e Profesia Noastră

Suntem o echipă multidisciplinară de profesioniști medicali, centrată pe nevoile pacientului. Avem o o abordare colaborativă, consultativă pentru a trata personalizat nevoile pacientului.  Asta știm să facem. Am ales să fim medici pentru că ne simțim bine să ajutăm oameni.

CE SPUN PACIENȚII