Ataxia descrie un grup de boli neurologice care afectează mișcarea și coordonarea. Persoanele cu ataxie au probleme cu echilibrul, coordonarea, înghițirea și vorbirea. Ataxia rezultă de obicei din deteriorarea părții creierului care controlează coordonarea musculară. Ataxia poate fi provocată de abuzul de alcool, anumite medicamente, accident vascular cerebral, tumoră, paralizie cerebrală, degenerare a creierului și scleroză multiplă. Genele moștenite pot provoca, de asemenea, această afecțiune. Ataxia se poate dezvolta la orice vârstă.

Simptomele pot include:

Scăderea coordonării
Probleme de mers
Afectarea echilibrului cu căderi frecvente
Probleme cu inima
Pierderea abilităților motorii fine
Tremor muscular
Vorbire neclară
Probleme de vedere

Nu amânați! Daca aveți vreunul dintre aceste simptome, apelați la un medic.

Medicii Neuristica, specializați în tulburări neurodegenerative, sunt aici ca să vă ajute.

PROGRAMEAZĂ-TE

DE CE NEURISTICA

Specializați în Tulburări de Mișcare și Tulburări Cognitive

Boala Parkinson, boala Alzheimer, scleroza laterală amiotrofică. Indiferent cât de serioasă, complexă sau rară e situația dumneavoastră, avem experiența să o abordăm. Suntem supraspecializați în centre de renume pentru medicina mondială.

Consultație Minuțioasă

Ne concentrăm pe detalii. Nu lăsăm nimic la voia întamplării. De multe ori, micile detalii fac diferența între un diagnostic și altul. Analizăm cu atenție fiecare informație disponibilă pentru a oferi opinia corectă.

Monitorizare Continuă

Am dezvoltat soluții proprii prin care urmărim pacienții săptămânal. Astfel suntem la curent cu evoluția bolii și în cazuri critice putem interveni.

60 de Minute cu Medicul

Evaluăm detaliat și fără grabă fiecare situație pentru a vă oferi cele mai bune șanse să vă întoarceți la viata dumneavoastră.

Educăm pentru Prevenție

Pregătim personalul din comunitățile pacienților noștri pentru a crește expertiza medicală locală. Astfel reducem nevoia pacienților de a se deplasa în centre specializate în fazele incipiente de boală

Sănătatea e Profesia Noastră

Suntem o echipă multidisciplinară de profesioniști medicali, centrată pe nevoile pacientului. Avem o o abordare colaborativă, consultativă pentru a trata personalizat nevoile pacientului.  Asta știm să facem. Am ales să fim medici pentru că ne simțim bine să ajutăm oameni.

CE SPUN PACIENȚII